Kommunikation til hjemmene

I foråret og sommeren 2019 har vi på Store Magleby Skole arbejdet med skolens kommunikation til hjemmene. Derfor er der på Store Magleby Skole en ugeplan, du som forælder kan orientere dig i, når du skal forberede dit barn på undervisningen i skolen. Ugeplanen findes i MinUddannelse.

• i indskolingen skrives ugeplanen til forældrene
  • på mellemtrinnet skrives ugeplanen til både forældre og elever
  • i udskolingen er den primære modtagergruppe eleverne. Det skyldes, at eleverne her skal lære at orientere sig i deres egen skolegang som forberedelse til det, de skal efter folkeskolen. I kan som forældre stadig se ugeplanen og støtte op om det store barns skolegang efter behov

Du læse mere indgående om kommunikationen til hjemmene i nedenstående dokument.

Kommunikationen til hjemmene fra skolen hænger også sammen med implementeringen af AULA. Derfor refereres der også til anvendelsesstrategien for AULA i kommunikationsdokumentet. Du kan også finde anvendelsesstrategien herunder.